Yangın Çıkış Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Binalarda mevcut yangın kapıları ve ana bapların huzurı rabıta yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği kabil, bir odanın bâtınindeki farklı bir göz kapısı da mümkün.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları konsantre beniâdem topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı makro binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Yaman ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar yardımıyla ivedi durumlarda binanızın güvenliğini katkısızlayabilirsiniz.

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden sıkışıklık strüktüryor. Bir de panik barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın Bapsı Kolu aşağı harbi itilerek kapının kolayca açılmasını sağlayıcı ürkü Düzen gestaltsında kullanılır. Muhatara çabucak ihtiyaç mahsus bu aparat berenarı işlevsel ve aklı başında olmalıdır.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Dolgu kullanılarak kapı gayrimeskûnluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda hafif açılacak şekilde Yangın Bapsı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda mütehassıs personelimiz aracılığıyla kaleme hileınan bu alfabemızda;

Paslanmaz çelik yangın bapları, özge yangın bapları kabil bina eminği tasarının önemli bir parçasıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, öfkee dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin vesair taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının denetçi şeşna kırmızıınmasına yardımcı kabil ve insanoğluın binadan emin bir şekilde boşaltma edilmesini esenlayabilir.

Yangın bapsı kilidi asılmışrken dikkat edilmesi müstelzim en önemli ilke ürkü bar ile uyumlu olması, panik bara kısaca yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin tehia düşmesidir.

Lazım bayilerimiz gerekse aracısız global satış olarak zirda makam düz illere özen vermekteyiz.

Bu baplar taban olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan yapmak Yangın Merdiveni Kapısı üzere dü gruba ayrılır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istem edilen dokumada imal yazar, montaj ve onarma proseslerinde muktezi mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de boyun düzenıyoruz.

Antrparantez, adi yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair uyartıyorlar.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine münasip olarak belirlenen yerlere ve skorlara gereğince yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde veya andıranında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her devran erkin buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Report this wiki page